Toiminimen taustoja ja tietoja

Olen naimisissa ja kolmen lapsen äiti sekä koulutukseltani lähihoitaja, valmistuin ensihoidon koulutusohjelmasta vuonna 2011. Kestovaippoihin lumouduin ja innostuin kestoilusta poikamme synnyttyä marraskuussa vuonna 2019 ja luonnollisesti hän käyttääkin kestovaippoja. Myös innostus oman yrityksen perustamisesta syttyi kestovaippoihin tutustumisen ja moninaisten käyttökokemuksien myötä. Kestoilu on siis todellakin lähellä sydäntä. Kuulun myös Kodinkestot ry:n yhteisöjäseniin ja toimin myös kodin kestojen yhtenä tukihenkilönä. Mielelläni neuvon ja olen apuna, ota yhteyttä. 

Korjaan, kunnostan ja tuunaan käytettyjä kestovaippoja sekä myyn niitä. Valmistan myös kestotuotteita ja lisäksi korjaan kestovaippoja, kauttani siis esim. kuminauhojen vaihto. Valmistan tilauksesta myös lasten vaatteita ja asusteita. Kaikkien myytävänä olevien vaippojen kunto on tarkistettu ja tarvittaessa korjattu. Otan vastaan lahjoituksena korjausta vaativia vaippoja, ota yhteyttä! Teen myös tilauksesta kauniita ja huolella valmistettuja kortteja arkeen ja juhlaan.

 Y-tunnus: 3160787-6

Yhteystiedot:

Henriikka Ele-Vornanen

henriikka.ele@gmail.com

p. 0442932984

 
 
 
 
 
 
 

Vaippojen lahjoitus

Otan vastaan lahjoituksena tai ostan edullisesti kestovaippoja ja muita kestotuotteita, saavat olla viallisia tai korjattavia. Maksan postikulut. Ota yhteyttä! 

T. Henriikka